WTC udvider partnerkredsen fra egne rækker

WTC udvider partnerkredsen fra egne rækker

WTC udvider partnerkredsen fra egne rækker
Udgivet den 9. aug. 2022

Del artiklen

Det er med stor glæde, at vi pr. 1. januar 2023 kan byde Casper Vahr Glorvigen velkommen som ny partner hos WTC. Med Caspers indtræden i partnerkredsen styrker vi vores rådgivning inden for erhvervsret.

Casper kom til WTC i februar 2019 og rådgiver virksomheder inden for selskabsret, M&A, insolvensret, bestyrelsesarbejde og erhvervsretlige forhold i øvrigt, ligesom han forestår behandling af tvangsopløsninger og konkursboer samt fører en del retssager.

”Casper har en utrolig stor ekspertise og motivation på sit fagområde, som gør, at han leverer værdiskabende rådgivning. Samtidig rummer han en forståelse for sine klienters forretning og marked. De værdier er præcis det, WTC står for, og derfor har det været meget naturligt for os, at Casper indtræder i vores partnerkreds”, udtaler advokat og partner Helle Jørgsholm.

Casper er uddannet fra Københavns Universitet og blev advokat hos Bech-Bruun i 2014. Derefter arbejdede han i en årrække hos Gorrissen Federspiel, inden han kom til WTC advokaterne i 2019.

Casper er født, opvokset og bosiddende i Hillerød, gift med Maria og sammen har de tre børn. Casper er – også uden for sin tid på kontoret – meget engageret i lokalmiljøet, hvor han er medlem af flere bestyrelser og spiller fodbold i den lokale klub.

Vi ser frem til et endnu stærkere samarbejde med Casper i mange år frem her hos WTC.

Har du spørgsmål?

Hvis du ønsker at høre mere, eller har spørgsmål til artiklen, så er du velkommen til at kontakte os.

Del artiklen

Del artiklen med dit netværk