Ansættelses- og arbejdsret og opsigelse

Ansættelses- og arbejdsret og opsigelse

Ansættelseskontrakt

Det er eksempelvis et lovkrav, at medarbejdere får udleveret en skriftlig ansættelseskontrakt, som overholder lov om ansættelsesbeviser. Vi sørger for, at du som arbejdsgiver har de bedste kontrakter både for virksomheden og for medarbejderen.

Opsigelse, fyring og bortvisning 

Det er vigtigt at have styr på kravene til opsigelse, fyring eller bortvisning, da du ellers risikerer som arbejdsgiver at skulle betale kompensation til medarbejderen. Lad os hjælpe, så du undgår de værste faldgruber.

Retssager 

Vi har stor erfaring i at føre ansættelses- og arbejdsretlige retssager ved domstolene, men fører ikke retssagerne for sagens skyld. Vi foretager altid en faglig analyse af hver enkelt opstået ansættelses- og arbejdsretlige tvist, idet hverken medarbejderen eller du som arbejdsgiver har interesse i en længere konflikt.

Direktør

Vi har også klienter, som er ansatte i direktørstillinger og har således erfaring med udfærdigelse af direktørkontrakter samt af favorable fra-/aftrædelsesaftaler – både for virksomhed og medarbejder.

Artikler 

Læs vores artikler om ansættelseskontrakter, ferie og opsigelse mv. her

Spørgsmål

Har du spørgsmål af ansættelses- eller arbejdsretlig karakter, er du altid velkommen til at kontakte advokat Gabriel L. K. Martiny advokat Jan Aarup eller advokat Malin Lundø Brun.

Medarbejdere med dette speciale

Advokat og partner (H)

M glm@wtc.dk
T +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 21

Advokat og partner (H)

M  ja@wtc.dk
T  +45 48 22 00 40
D +45 44 34 50 60

Advokat (L)

M mlb@wtc.dk
T  +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 16

Relaterede artikler

Kontakt os