Forretningsgrundlag

Forretningsgrundlag for WTC advokaterne

WTC advokaterne er et specialiseret advokatfirma, der leverer kvalitetsrådgivning til virksomheder og private inden for alle juridiske områder samt ejendomsadministration.

Vores forretningsgrundlag bygger på følgende:

  • Vi vil fastholde og udbygge vores position som Nordsjællands førende advokatvirksomhed med rådgivning inden for alle væsentlige områder.
  • Vi yder uafhængig kvalitetsrådgivning på et højt fagligt niveau.
  • Vores advokater specialiseres og efteruddannes med henblik på til stadighed at kunne yde kvalitetsrådgivning.
  • Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i klienten med henblik på at opnå langtidsholdbare og værdiskabende løsninger af høj kvalitet.
  • Vi leverer ydelser til aftalt tid.

Vi har advokater, der er specialiseret inden for hvert deres retsområde. Det betyder for vores klienter, at de er sikret rådgivning af højt fagligt niveau med dybde og kvalitet.

Vi er klientens juridiske sparringspartner, og som specialister har vi en grundlæggende forståelse for klienten og klientens situation.

Vi prioriterer specialisering og efteruddannelse af vores advokater, og vi arbejder ofte tæt sammen med specialister inden for andre retsområder – alt sammen med henblik på at skabe de bedste resultater for klienten.

Det ligger i vores DNA at være fleksible, nærværende og tilgængelige, og vi værdsætter en personlig, tillidsfuld og langvarig relation til vores klienter.