fbpx

Erhverv

Erhvervsrådgivning

WTC advokaterne yder juridisk rådgivning til små og mellemstore erhvervsvirksomheder. Vi kan blandt andet tilbyde rådgivning inden for følgende retsområder:

Selskabsret

WTC advokaterne yder rådgivning om selskabsret og øvrige erhvervsretlige forhold herunder stiftelse af selskaber, valg af etableringsform, ejeraftaler, samarbejdsaftaler, leverandørkontrakter mm.

Behandling af dødsbo

M&A

WTC advokaterne yder rådgivning og bistand i forbindelse med overdragelse af virksomhed, aktier eller anparter. Vi hjælper dig igennem processen.

Behandling af dødsbo

Generationsskifte

WTC advokaterne yder rådgivning vedrørende både tilrettelæggelse og gennemførelse af generationsskifte af erhvervsvirksomheder og andre aktiver.

Konkurs og rekonstruktion

WTC advokaterne fungerer som kuratorer ved konkurser, ligesom vi medvirker ved rekonstruktion af virksomheder. Vi bistår også klienter i forbindelse omstødelsessager.

WTC advokaterne - Logo

Ansættelsesret og arbejdsret

WTC advokaterne har erfaring med at rådgive både virksomheder og privatpersoner i ansættelses- og arbejdsretlige sager, og vi kan derfor yde dig kompetent rådgivning  i forbindelse med din kommende ansættelse eller såfremt du er blevet afskediget.

Immaterialret & varemærker

WTC advokaterne yder højt specialiseret rådgivning og bistand vedrørende immaterielle rettigheder, herunder varemærker, patenter og brugsmodeller m.v. 

WTC advokaterne - Kontor i Hillerød

Entrepriseret

Hos WTC advokaterne er vi specialiserede i rådgivning inden for entrepriserette, og vi ved, hvor vigtig en gennemarbejdet entreprisekontrakt er for aftaleparterne.

Fast ejendom & ejendomshandel

Vi rådgiver om køb og salg af alle former for erhvervsejendomme og gennemgår i den forbindelse alle dokumenter for at sikre den bedst mulige handel for vores klient.

WTC advokaterne

Bestyrelsesarbejde

Det kan mange gange være vanskeligt for virksomhedsejere at træde et skridt tilbage og se de større perspektiver i virksomheden. Vi sidder i mange forskellige bestyrelser og kan hjælpe din virksomhed.

Behandling af dødsbo

Lejeret (erhverv)

Vi har specialiseret os inden for lejeretten og rådgiver dagligt lejere og udlejere i relation til både boliglejeret og erhvervslejeret.

Persondata (GDPR)

Vi  assisterer med at komme i mål med persondataforordningen (GDPR). I den forbindelse rådgiver vi om interne og eksterne politikker, databehandleraftaler og samtykkeerklæringer m.v. 

Behandling af dødsbo

Environment, Social og Governance (ESG)

Vi hjælper gerne din virksomhed med at blive parat til at håndtere kravet om ESG. Vi rådgiver om mulige indsatsområder og udarbejder dokumenter, der kan bruges som dokumentation for jeres initiativer.

Entertainment

WTC advokaterne har en unik ekspertise inden for entertainment. Vi rådgiver virksomheder og private vedrørende musik, litteratur, film, radio & tv, m.v. Ring til os for at høre nærmere.

Behandling af dødsbo

Retssager

WTC advokaterne har stor erfaring i at føre retssager ved domstolene. Mange af vores advokater har møderet for Højesteret, og vi kan derfor føre din sag helt til øverste instans, hvis det bliver nødvendigt.

Voldgiftssager

WTC advokaterne har stor ekspertise i at føre klage- og retssager samt voldgiftssager.  

Behandling af dødsbo

Inkasso

Vi er specialiserede inden for såvel udenretlig som indenretlig inddrivelse af fordringer. Vores inkassoafdeling håndterer såvel større inkassoporteføljer for faste klienter som mindre enkeltsager.