Ejendomsadministration

Hvorfor WTC ejendomsadministration?

Ejendomsadministration er en tung opgave, som de fleste ejerforeninger, andelsboligforeninger og grundejerforeninger helst vil være foruden, og som kræver indgående kendskab til blandt andet reglerne om lejeret, tinglysning, ejendomsoverdragelser, vedtægter, stemmeregler mv.

Lad WTC ejendomsadministration løfte denne byrde fra jeres skuldre.

WTC ejendomsadministration hører under WTC advokaterne – én af Nordsjællands største og ældste advokatvirksomheder, med afdelinger i både Hillerød og Helsingør.

WTC Ejendomsadministrationen bemandes af dygtige administratorer og advokater med mange års erfaring inden for branchen.

Den daglige ledelse af afdelingen varetages af vores erfarne partner og advokat Ken Torpe Christoffersen (H).

Hvad kan WTC ejendomsadministration gøre for jer?

WTCs ejendomsadministration administrerer primært ejendomme i Nordsjælland og Københavnsområdet, men vi afgiver meget gerne tilbud på administration af jeres forening uanset hvor i landet I bor.

Intet er for småt, og intet for stort.

Vores ejendomsadministratorer prioriterer nærvær og tilgængelighed højest, og vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser indenfor et døgn, ligesom vi altid er til rådighed for bestyrelsesmedlemmer – også uden for normal telefontid (10-14).

Som en del af administrationen deltager advokaten i den årlige generalforsamling, sædvanligvis som dirigent, laver referat og sørger for afholdelse af generalforsamlingen i overensstemmelse med den aftalte dagsorden. Advokaten er ligeledes altid tilgængelig på mail og telefon uden ekstra beregning, idet ejendomsadministration også handler om at være til stede og yde den bedste service.

Hvad koster det?

Det er vores erfaring, at vi i mange tilfælde kan administrere ejendomme både bedre, mere personligt og billigere end vores konkurrenter.

Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud vedrørende administration af jeres forening, ligesom vi også står til rådighed for afholdelse af et møde omkring administrationen.

På mødet vil vi bl.a. guide jer igennem vilkårene for beslutningen om administratorskifte i foreningen – herunder hvor simpelt et administratorskifte foregår – vi foretager os naturligvis alt det praktiske arbejde ved skiftet.

Kontakt os

Ring endelig til afdelingen på telefon 44 34 50 50 for at aftale et møde eller spørge nærmere til administration af jeres forening. Det koster ikke noget at spørge.

Afdelingen bemandes aktuelt af følgende personer:

Medarbejdere med dette speciale

Bente M. Pedersen

Ejendomsadministrator​

Pernille Hincheli

Ejendomsadministrator

Lea Iversen

Ejendomsadministrator​

Kontakt os