Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde

Hos WTC advokaterne forstår vi vigtigheden af at have en kvalificeret og kompetent bestyrelse, der kan bidrage til virksomhedens succes.

Det er ikke altid let for virksomhedsejere at træde tilbage og se de større perspektiver i deres egen virksomhed. Der kan være både emotionelle og subjektive faktorer, der påvirker beslutningsprocesserne, og det kan resultere i mindre rentable driftsmetoder.

Populært sagt er man ikke nødvendigvis den bedste til at forhandle komplicerede kontrakter eller lægge en langsigtet strategi for sin virksomhed, blot fordi man er dygtig til at producere f.eks. fødevarer eller elektronik.

Vores ekspertise i bestyrelsesarbejde

Vi anbefaler alle virksomheder at have en professionel bestyrelse, da dette sikrer en strategisk og langsigtet styring af virksomhedens aktiviteter.

Flere af vores advokater har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde og har sæde i bestyrelser for både mindre og mellemstore virksomheder.

Fordelene ved at have en advokat i bestyrelsen

Med en advokat i bestyrelsen kan du være sikker på, at din virksomhed overholder alle formelle lovkrav og er ajour med de seneste lovændringer. Vi har omfattende erfaring i forskellige brancher og et bredt netværk af samarbejdspartnere, herunder banker og revisorer.

Vores bestyrelsesarbejde indebærer minimum 4 årlige møder, udarbejdelse af budgetter, løbende regnskabsopfølgning og andre vigtige opgaver. Vi tilbyder ofte et fast årligt bestyrelseshonorar for vores tjenester.

Sikkerhed og tryghed med WTC advokaterne

Det er vigtigt at bemærke, at vores bestyrelsesarbejde er omfattet af WTC advokaternes advokatansvarsforsikring, hvilket giver ekstra tryghed og sikkerhed for vores klienter.

Har du spørgsmål vedrørende bestyrelsesarbejde eller ønsker at drøfte mulighederne for at inkludere en advokat i din virksomheds bestyrelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt en ekspert på området

David Slatcher

David Slatcher

Advokat (L) | Partner

Esben Skjernov

Esben Skjernov

Advokat (H) | Partner

Helle Jørgsholm

Helle Jørgsholm

Advokat (L) | Partner

Ken Torpe Christoffersen

Ken Torpe Christoffersen

Advokat (H) | Partner