Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde

Det kan mange gange være vanskeligt for virksomhedsejere at træde et skridt tilbage og se de større perspektiver i virksomheden. Yderligere kan der være følelsesmæssige og subjektive betragtninger, som kan gøre, at virksomheden måske ikke drives på den mest rentable facon.

Populært sagt så er det ikke sikkert, at man er dygtig til at forhandle komplicerede kontrakter eller lægge en langsigtet strategi, fordi man er dygtig til at producere eksempelvis fødevarer og elektronik.

Flere af vores advokater har sæde i bestyrelser i mindre og mellemstore virksomheder.

Vi anbefaler alle virksomheder at have en professionel bestyrelse. Udgiften hertil er givet godt ud, idet virksomheden med den professionelle bestyrelse får vurderet og lagt de overordnede linjer for virksomhedens visioner og fremtidige drift. Med en advokat i bestyrelsen sikrer man samtidig, at virksomheden altid overholder alle formelle lovkrav samt er på forkant med nye lovændringer.

Vi har som advokater den fordel, at vi har kendskab til mange brancher og virksomheder samt har et bredt netværk til banker, revisorer m.v.

Vi stiller krav til de virksomheder, hvor vi bliver spurgt, om vi vil tage sæde i bestyrelsen. Vi kræver minimum 4 årlige møder samt udfærdigelse af budgetter, løbende regnskabstal, balancer m.v. Vi aftaler oftest et fast bestyrelseshonorar.

Vores arbejde er dækket af WTC advokaternes advokatansvarsforsikring.

Har du spørgsmål til bestyrelsesarbejde, er du altid velkommen til at kontakte advokat Ken Torpe Christoffersen advokat Helle Jørgsholm, advokat David Slatcher, advokat Malin Lundø Brun eller advokat Esben Skjernov.

Medarbejdere med dette speciale

Advokat og partner (H)

M  es@wtc.dk
T  +45 48 22 00 40
D +45 44 34 50 58

Advokat og partner (L)

hj@wtc.dk
T  +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 25

Advokat og partner (H)

M  ktc@wtc.dk 
T  +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 42

Advokat og partner (L)

ds@wtc.dk
T  +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 12

Relaterede artikler

Kontakt os