fbpx

Om WTC

Hvem er vi?

WTC advokaterne er et full-service advokatfirma. Vi assisterer både virksomheder og private med specialistrådgivning inden for alle juridiske områder samt ejendomsadministration.

Hos os er du sikret en ekspert ved din side, uanset hvilke juridiske kompetencer din sag kræver.

Vi tror på, at den bedste løsning findes efter en tæt dialog. Det ligger i vores DNA at være fleksible, nærværende og tilgængelige.

Det betyder for dig, at du kan få fat i os, når du har brug for det, vi lytter og arbejder dedikeret for dig og din sag.

 

Hos WTC advokaterne hjælper vi hver dag vores klienter trygt igennem beslutninger og udfordringer. 

Vores klienter er primært mindre og mellemstore virksomheder, og vi rådgiver også private. Vores afdelinger finder du i Nordsjælland med kontorer i Hillerød og Helsingør.

Fakta om WTC

Afdelinger i

Hillerød og

Helsingør

Advokater heraf 9 partnere

Sekretærer og adm. medarbejdere

Vi kan spore vores

historie tilbage

til 1869

Vores værdier

WTC advokaterne - Kontor i Hillerød

Kvalitet

Vi lægger vægt på, at vores arbejde for klienten er gennemarbejdet og uden fejl. Vi bestræber os på at være omhyggelige og have fokus på detaljerne.

WTC advokaterne - Fokus på forretning

Fokus på forretning

Vi har altid fokus på at tilvejebringe værdiskabende rådgivning over for vores klienter – ”value for money”. Vi lægger vægt på at have forretningsmæssig forståelse i forhold til vores klienter og vores klienters situation.

WTC advokaterne

Etik

Det er afgørende for os, at vi har og arbejder efter en høj etisk standard. Vi taler pænt til og udviser respekt for hinanden.

Kompetencer

Image is not available

WTC advokaterne yder rådgivning om selskabsret og øvrige erhvervsretlige forhold herunder: stiftelse af selskaber, mm.

Image is not available

WTC advokaterne yder rådgivning og bistand i forbindelse med overdragelse af virksomhed, aktier eller anparter.

Image is not available

WTC advokaterne fungerer som kuratorer ved konkurser, ligesom vi medvirker ved rekonstruktion af virksomheder. Vi bistår også klienter ved omstødelsessager.

Image is not available

WTC advokaterne er advokat for adskillige mindre og større virksomheder, som vi blandt andet rådgiver i forbindelse med ansættelse og afskedigelse af medarbejdere.

Image is not available

WTC advokaterne yder højt specialiseret rådgivning og bistand vedrørende immaterielle rettigheder, herunder varemærker, patenter og brugsmodeller m.v.

Image is not available

Hos WTC advokaterne er vi specialiserede i rådgivning inden for det entrepriseretlige emne, og vi ved derfor, hvor vigtig en gennemarbejdet entreprisekontrakt er for aftaleparterne.

Image is not available

WTC advokaterne yder rådgivning til fast pris til private i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. WTC advokaterne har mange års erfaring i rådgivning af købere af fast ejendom. Kontakt en af vores dygtige rådgivere.

Image is not available

WTC advokaterne rådgivning relaterer sig til både boliglejeretten og erhvervslejeretten. Advokat René Wøhler har specialiseret sig inden for lejeretten.

WTC advokaterne - Kontor i Helsingør

Vi assisterer med at komme i mål med den nye persondataforordning. I den forbindelse rådgiver vi om interne og eksterne politikker, databehandleraftaler og samtykkeerklæringer m.v.

WTC advokaterne - Kontor i Helsingør

WTC advokaterne yder specialiseret rådgivning inden for alle områder af markedsføringsretten. Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at overholde markedsføringsloven og forbrugeraftaleloven.

Image is not available

Vi hjælper gerne din virksomhed med at blive parat til at håndtere kravet om ESG. Vi rådgiver om mulige indsatsområder og udarbejder dokumenter, der kan bruges som dokumentation for jeres initiativer.

Image is not available

Den sidste vilje bliver kun det sidste ord, hvis det står sort på hvidt. Kontakt os for en gratis vurdering, hvis du er i tvivl om dit behov for et testamente.

Image is not available

For mange er det grænseoverskridende at sige til sin kommende ægtefælle, at man lige vil tale om særeje og ægtepagt.

Image is not available

Hvis du og din ægtefælle er ved at gå fra hinanden eller er gået fra hinanden, er der mange ting, der skal afklares i den forbindelse.

Image is not available

Der er mange ting, der skal tages hensyn til, når man mister en pårørende. Det kan være svært oven i sorgen over at miste et menneske, der stod én nær, tillige at skulle forholde sig til alt det praktiske og økonomiske.

Image is not available

WTC advokaterne A/S har en stor strafferetsafdeling, der kan hjælpe dig, såfremt du bliver involveret i en straffesag.

previous arrow
next arrow
Slider