fbpx

Om WTC

Hvem er vi?

WTC advokaterne er et full-service advokatfirma. Vi assisterer både virksomheder og private med specialistrådgivning inden for alle juridiske områder samt ejendomsadministration.

Hos os er du sikret en ekspert ved din side, uanset hvilke juridiske kompetencer din sag kræver.

Vi tror på, at den bedste løsning findes efter en tæt dialog. Det ligger i vores DNA at være fleksible, nærværende og tilgængelige.

Det betyder for dig, at du kan få fat i os, når du har brug for det, vi lytter og arbejder dedikeret for dig og din sag.

 

Hos WTC advokaterne hjælper vi hver dag vores klienter trygt igennem beslutninger og udfordringer. 

Vores klienter er primært mindre og mellemstore virksomheder, og vi rådgiver også private. Vores afdelinger finder du i Nordsjælland med kontorer i Hillerød og Helsingør.

Fakta om WTC

Afdelinger i

Hillerød og

Helsingør

Advokater heraf 9 partnere

Sekretærer og adm. medarbejdere

Vi kan spore vores

historie tilbage

til 1869

Vores værdier

WTC advokaterne - Kontor i Hillerød

Kvalitet

Vi lægger vægt på, at vores arbejde for klienten er gennemarbejdet og uden fejl. Vi bestræber os på at være omhyggelige og have fokus på detaljerne.

WTC advokaterne - Fokus på forretning

Fokus på forretning

Vi har altid fokus på at tilvejebringe værdiskabende rådgivning over for vores klienter – ”value for money”. Vi lægger vægt på at have forretningsmæssig forståelse i forhold til vores klienter og vores klienters situation.

WTC advokaterne

Etik

Det er afgørende for os, at vi har og arbejder efter en høj etisk standard. Vi taler pænt til og udviser respekt for hinanden.

Kompetencer