Om WTC advokaterne

Hvem er vi?

WTC advokaterne kan føre sin historie tilbage til 1869 og er således et af landets ældste advokatfirmaer – men vi er ikke gamle.

Vi er fleksible og tilgængelige og ønsker at være klientens sparringspartner, når der skal træffes beslutninger – eller hvis der opstår problemer.

Vores rådgivning er tilpasset, så den er praktisk og relevant for den enkelte klient. Måske synes du, vi går for tæt på, men vi tror på, at den bedste løsning findes efter en tæt dialog med klienten.

Det gør os i stand til at levere løsninger, der er brugbare, handlingsorienterede og værdiskabende for klienten – også på langt sigt.

Vores afdelinger finder du i Nordsjælland, men vi dækker hele landet. Vi har i dag advokater i Hillerød og Helsingør.

Vores værdier

Kvalitet

Vi lægger vægt på, at vores arbejde for klienten er gennemarbejdet og uden fejl. Vi bestræber os på at være omhyggelige og have fokus på detaljerne.

Fokus på forretning

Vi har altid fokus på at tilvejebringe værdiskabende rådgivning over for vores klienter – ”value for money”. Vi lægger vægt på at have forretningsmæssig forståelse i forhold til vores klienter og vores klienters situation.

Etik

Det er afgørende for os, at vi har og arbejder efter en høj etisk standard. Vi taler pænt til og udviser respekt for hinanden.

Kompetencer

Bestyrelsesarbejde

Det kan mange gange være vanskeligt for virksomhedsejere at træde et skridt tilbage og se de større perspektiver i virksomheden.

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

WTC advokaterne yder rådgivning og bistand i forbindelse med overdragelse af virksomhed, aktier eller anparter.

Læs mere

Selskabsret

WTC advokaterne yder rådgivning om selskabsret og øvrige erhvervsretlige forhold herunder: stiftelse af selskaber, mm.

Læs mere

Lejeret

WTC advokaterne rådgivning relaterer sig til både boliglejeretten og erhvervslejeretten. Advokat René Wøhler har specialiseret sig inden for lejeretten.

Læs mere

Arv og Testamente

Mange synes, at et testamente ikke er nødvendigt. Og mange har svært ved at tænke på, at vi en dag ikke...

Læs mere

Særeje og ægtepagt

For mange er det grænseoverskridende at sige til sin kommende ægtefælle, at man lige vil tale om særeje og ægtepagt.

Læs mere