Ansættelses- og arbejdsret

Ansættelses- og arbejdsret

WTC advokaternes arbejdsretsafdeling tilbyder rådgivning inden for ansættelsesret og arbejdsret. Vores advokater med speciale i ansættelsesret yder kvalificeret rådgivning, sparring og vejledning til lønmodtagere.

Lønmodtagere med og uden fagforening

Vi bistår primært lønmodtagere, der ikke er medlem af en fagforening, men også lønmodtagere, der er usikre på deres fagforenings vurdering og ønsker en ”second opinion”.

Rådgivning om ansættelseskontrakt

Vi hjælper med at forhandle vilkårene i din ansættelseskontrakt. Vi rådgiver bl.a. om eventuelle konkurrence- og kundeklausuler og om lov om erhvervshemmeligheder.

Håndtering af konflikter

Oplever du en konflikt på arbejdspladsen, står vores advokater klar til at støtte dig. Vi bistår ved tjenstlige samtaler, opsigelser og bortvisninger, og vi er med dig gennem hele processen – uanset om sagen afsluttes med indgåelse af forlig eller med afsigelse af dom.

Opsigelse i forbindelse med graviditet eller barsel

Vi har stor erfaring med sager om opsigelse under graviditet eller barsel, og vi har også bistået mange lønmodtagere i sager vedrørende forskelsbehandlingsloven.

Fri proces

En opsagt eller bortvist lønmodtager kan ofte få fri proces. Opfyldes betingelserne, ansøger vi om fri proces, hvilket betyder, at vores advokatbistand kan være uden omkostning for dig.

Vi har skrevet artikler om ansættelseskontrakter, ferie, opsigelse m.v., som du kan finde her.

Har du spørgsmål om ansættelsesret eller arbejdsret, er du altid velkommen til at kontakte vores specialiserede advokater.

Vi står klar til at bistå dig.

 

 

Kontakt en ekspert på området

Gabriel L. Martiny

Gabriel L. Martiny

Advokat (H) | Partner

Jan Aarup

Jan Aarup

Advokat (H) |Partner