WTC advokaterne vokser og styrker deres specialisering

WTC advokaterne vokser og styrker deres specialisering

WTC advokaterne vokser og styrker deres specialisering
Udgivet den 17. jun. 2022

Del artiklen

Den 1. oktober 2022 bliver de fleste medarbejdere i Advokatfirmaet Drachmann en del af WTC advokaterne. Dermed har Nordsjællands største advokatvirksomhed, med kontorer i både Hillerød og Helsingør, nu også en afdeling i Nykøbing Falster.

Med den nye afdeling i Nykøbing Falster vil WTC advokaterne yderligere styrke specialiseringen på advokatydelser, så virksomheden i endnu højere grad kan tilbyde specialiseret rådgivning inden for såvel erhvervs- som privatretten. Advokaterne Morten Ammentorp og Morten Jensen bliver nye partnere i WTC.

”Vi har et ønske om yderligere specialisering, da det er vigtigt, når vi skal tilbyde vores kunder dygtig juridisk rådgivning. De (nye partnere, red.) styrker os særligt på det erhvervsretlige område inden for insolvens og selskabsret”, fortæller advokat og partner David Slatcher.

WTC advokaterne vil med sin størrelse og opdeling i specialafdelinger være et reelt alternativ til de store virksomheder i København. ”WTCs mål er at kunne tilbyde højt specialiserede advokatydelser til kunder uden for København til en pris, der er til at betale”, forklarer advokat og partner Helle Jørgsholm og tilføjer, at det er vigtigt for WTC være et tilgængeligt advokatfirma både økonomisk og geografisk.

Et samarbejde med mening

Købet af Advokatfirmaet Drachmann er en naturlig forlængelse af et mangeårigt samarbejde.

”Vi kender allerede WTC ganske godt. Jeg har kendt advokat David Slatcher siden studietiden, og vi har i 20 år benyttet hinanden til faglig sparring. Desuden har vi de sidste 8-10 år samarbejdet med WTC advokaterne om vidensdeling”, udtaler advokat og partner Morten Jensen.

WTC advokaterne vil efter sammenlægningen beskæftige 58 medarbejdere, heraf 24 advokater/advokatfuldmægtige samt 34 juridiske sagsbehandlere og øvrige administrative medarbejdere.

Ejerkredsen kommer fra 1. oktober 2022 til at bestå af 10 partnere.

Medieomtale

Her kan du læse mere om opkøbet, og den omtale nyheden har fået:

Artiklerne er tilgængelige for abonnenter, men kan også tilgås med en gratis prøveperiode.

Har du spørgsmål?

Hvis du ønsker at høre mere, eller har spørgsmål til artiklen, så er du velkommen til at kontakte os.

Del artiklen

Del artiklen med dit netværk