WTC advokaterne fremviser rekordregnskab trods corona

WTC advokaterne fremviser rekordregnskab trods corona

WTC advokaterne fremviser rekordregnskab trods corona
Udgivet den 25. feb. 2021

Del artiklen

Coronasituationen har betydet økonomisk usikkerhed for mange virksomheder inklusiv WTC advokaterne. 2020 har dog vist sig at være året, hvor WTC advokaterne kom ud med det bedste resultat til dato.

”Vi er super glade og stolte over, at vi i en coronatid har formået af hente den største omsætning hjem nogensinde,” fortæller Helle Jørgsholm, advokat og partner hos WTC advokaterne i et interview til AdvokatWatch.

Bruttofortjenesten er steget med ca. 25% fra 31,6 mio. i 2019 til 39,4 mio kr. i 2020, og resultatet før skat stiger med 12% og ender på 11,9 mio. kr.

Flere medarbejdere og nye lokaler

En del af forklaringen på WTC advokaternes succes skal findes i investeringen af nye medarbejdere. I starten af 2020 tilføjede WTC advokaterne 7 nye advokater og sekretærer til medarbejderstaben efter et opkøb af Advokaterne i Bødkergården. Derudover har ansættelsen af nye kommunikationsfolk, der har arbejdet målrettet med sociale medier og udgivelser af faglige artikler, bidraget til at styrke WTC advokaternes position på markedet.

“Jeg tror, at det har båret væsentlig frugt, og det er en del af forklaringen på, at flere er blevet opmærksomme på os i markedet,” fortæller Helle Jørgsholm til AdvokatWatch.

WTC advokaterne udvider nu sin afdeling i Helsingør og forbedrer faciliteterne på kontoret til glæde for både medarbejdere, klienter og andre besøgende. Med andre ord investerer WTC advokaterne fortsat massivt i fremtiden.

Interview til AdvokatWatch

Denne artikel er skrevet på baggrund af et interview til AdvokatWatch. Læs hele artiklen på AdvokatWatch her: Nordsjællændere leverer rekordregnskab i coronaår – udvider i Helsingør.

Artiklen er for abonnenter, men kan også tilgås med gratis prøveperiode.

Har du spørgsmål?

Hvis du ønsker at høre mere, eller har spørgsmål til artiklen, så er du velkommen til at kontakte os.

Del artiklen

Del artiklen med dit netværk