WTC advokaterne fortsætter vækst og overvejer opkøb

WTC advokaterne fortsætter vækst og overvejer opkøb

WTC advokaterne fortsætter vækst og overvejer opkøb
Udgivet den 18. feb. 2022

Del artiklen

WTC advokaterne, der netop har offentliggjort sit regnskab for 2021, overvejer at opkøbe andre advokatvirksomheder for at løse rekrutteringsudfordringer.

WTC advokaterne har endnu engang haft et meget travlt år, og de ønsker derfor at udvide forretningen med flere jurister. Det har dog vist sig vanskeligt at rekruttere de rette medarbejdere.

Derfor overvejer de nu at opkøbe andre advokatvirksomheder, hvilket de tidligere har gjort med stor succes.

”Vi overvejer opkøb af andre advokatvirksomheder. Det kunne være mindre advokatvirksomheder med en erhvervsretlig profil, der har brug for at komme ind i et fællesskab og en lidt større maskine og drage nytte af de synergier, der kunne være i det,” fortæller advokat og partner Helle Jørgsholm i et interview med AdvokatWatch.

En god medarbejderkultur

WTC advokaterne, der har kontorer i Hillerød og Helsingør, har gode erfaringer med at samle forskellige specialister under samme tag. Fællesskabet hos WTC danner rammerne for en stærk medarbejderkultur med værdifuld sparring og gode vilkår for medarbejderne.

”… vi kan tilbyde bedre vilkår for work-life-balance end de store advokatfirmaer i København. Samtidig har vi mindst lige så spændende arbejdsopgaver og muligheder for at udvikle sig som jurist,” fortæller Helle Jørgsholm.

Interview med AdvokatWatch

Denne artikel er skrevet på baggrund af et interview med AdvokatWatch. Læs hele artiklen her: Nordsjællandske advokater pønser på opkøb for at løse rekrutteringsknibe.

Artiklen er for abonnenter, men kan også tilgås med gratis prøveperiode.

Har du spørgsmål?

Hvis du ønsker at høre mere, eller har spørgsmål til artiklen, så er du velkommen til at kontakte os.

Del artiklen

Del artiklen med dit netværk