fbpx

Fremgang for 10. år i træk

Fremgang for 10. år i træk

Udgivet den 8. feb. 2019

Del artiklen

På omsætningssiden har WTC i 2018 oplevet en fremgang på mere end 10 % sammenholdt med 2017, og på resultatsiden har vi i 2018 haft en fremgang på mere end 20 % sammenholdt med 2017.

Vi arbejder hårdt og dedikeret for at hjælpe vores klienter med værdiskabende rådgivning, og vi er stolte af og taknemmelige for, at flere og flere vælger os som deres juridiske rådgivere. Det gælder både indenfor privatretten, men i særlig grad også indenfor erhvervsretten, hvor vi i 2018 især havde travlt med virksomhedsoverdragelser, køb og salg af investeringsejendomme og GDPR.

Vi er meget glade og stolte over, at vi er lykkedes med at gøre hvert år bedre end det forgange – nu for 10. år i træk.

Vi ruster os til yderligere vækst

Vi har i 2018 etableret et advisory-board, der skal støtte os i arbejdet med at integrere digitale løsninger og samtidig rådgive os i, hvordan vi bliver endnu bedre til kommunikation og markedsføring – begge dele noget som vil være til gavn for vores organisation og for vores klienter. Til at hjælpe os med at komme i hus med de nye tiltag, har vi oprettet en markedsføringsafdeling og ansat to medarbejdere.

Vi har også ansat to medarbejdere mere til vores ejendomsadministration, så vi fremover kan følge med væksten der. Vi har tillige ansat en advokat mere til vores kontor i Helsingør, samt en advokat til vores kontor i Hillerød.

WTC advokaterne takker alle klienter og samarbejdspartnere for det gode samarbejde i 2018. Vi ser frem til et 2019 med yderligere fremgang.

David Slatcher

David Slatcher

Advokat og partner (H)

Del artiklen

Del artiklen med dit netværk