Ken Torpe Christoffersen

Advokat (H) | Partner

E ktc@wtc.dk
T +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 42
M +45 22 20 00 43

Ken Torpe Christoffersen

Ken har drevet advokatforretning i Nordsjælland siden 1991. Via sit virke i såvel Hillerød som Helsingør har han et indgående kendskab til – og netværk i – hele Nordsjælland.

Ken har i mange år rådgivet inden for køb og salg af fast ejendom. Ken rådgiver private, der ønsker at købe fast ejendom, men har også stor erfaring med rådgivning inden for køb og salg af erhvervsejendomme og investeringsejendomme, samt rådgivning omkring udvikling og optimering af ejendomme m.v. Ken bistår således et betydeligt antal investorer med rådgivning inden for fast ejendom. Ken er en erfaren og dygtig forhandler, som altid går klientens ærinde.  

Ken er desuden ansvarlig for WTC advokaternes ejendomsadministration, som administrerer ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme.

Herudover har Ken betydelig erfaring med rådgivning inden for erhvervsretlige forhold, herunder særligt med bestyrelsesarbejde, hvor han med sin juridiske, strategiske og kommercielle viden bidrager til, at virksomheder vækster.

Ken sidder i følgende bestyrelser:

Formand for bestyrelsen i WTC advokaterne advokataktieselskab, Nøraa Entreprise A/S, Mr. Gorm A/S, Cuneo ApS, FTC A/S, Flintrup Holding A/S, Ltech A/S, KonaBora A/S og Frydenlund VVS ApS.

Derudover er Ken medlem af bestyrelsen i KTC Holding II ApS, Havreholm Klatrepark ApS, Købstædernes Forsikring A/S og formand for KFs revisionsudvalg. 

Ken er administrerende direktør i KTC Holding ApS og KTC Holding II ApS.

Ken er partner og har møderet for Højesteret.

Præsentationsvideo