Esben Skjernov

Advokat og partner (H)

es@wtc.dk
+45 48 22 00 40
+45 44 34 50 58

Esben Skjernov

Jeg er uddannet jurist fra Københavns Universitet fra 1999. Som advokatfuldmægtig arbejdede jeg i 3 år hos advokatfirmaet O. Bondo Svane og senere advokatfirmaet Plesner, hvor jeg hovedsageligt beskæftigede sig med insolvensret.

Fra 2002 til 2005 arbejdede jeg som advokat hos advokatfirmaet Sand & Partnere i København, hvor jeg blandt andet opnåede møderet for landsret.

I 2005 startede jeg som advokat i Hillerød hos Advokatfirmaet Scheibel I/S, hvor jeg var partner indtil 1. januar 2016. Advokatfirmaet Scheibel I/S og WTC advokaterne A/S fusionerede den 1. januar 2016 og jeg er i dag partner i WTC advokaterne A/S.

I efteråret 2008 havde jeg fornøjelsen af i 3 måneder at være konstitueret som dommer i Østre Landsret.

I 2012 opnåede jeg møderet for Højesteret.

I dag beskæftiger jeg mig hovedsageligt med insolvensret, herunder behandling af konkursboer, behandling af dødsboer, selskabsret samt enhver form for retssagsbehandling. Endvidere sidder jeg i en række bestyrelser.

Herudover er jeg beneficieret ved både retten i Hillerød og retten i Helsingør, hvorfor jeg også beskæftiger mig meget med straffesager ved både byretterne og landsretten.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak hvis du har brug for bistand eller et godt (juridisk) råd.

Præsentationsvideo

Artikler

Kontakt os