David Slatcher

Advokat (L) |Partner

E ds@wtc.dk 
+45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 12
M +45 26 88 01 90

David Slatcher

David har mange års erfaring med rådgivning om selskabsretlige og erhvervsretlige forhold, blandt andet køb og salg af virksomheder – både med indenlandske og udenlandske parter, herunder med kontrakter på engelsk. 

Foruden et skarpt fokus på den juridiske rådgivning inddrager David altid relevante strategiske og kommercielle interesser for at sikre en forretnings- og løsningsorienteret rådgivning, som sikrer, at klienten får den mest værdifulde rådgivning.

Herudover har David i mange år arbejdet med konkursret – både som kurator i konkursboer, men også som rådgiver af kreditorer og pengeinstitutter i forbindelse med nødlidende virksomheder, herunder rådgivning i forbindelse med køb og salg af nødlidende virksomheder.

Desuden er David en erfaren procesadvokat, som har ført mange retssager om særligt insolvensretlige og erhvervsretlige spørgsmål.

David har 5 års undervisningserfaring som underviser i procesret ved Københavns Universitet.

David er optaget i Gældsstyrelsens advokatpanel med henblik på at bistå særligt skat som kurator i konkursboer inden for både Hillerød og Helsingør retskredse.

David er medlem af flere bestyrelser og advisory boards.

David er partner og har møderet for Landsretten.

Præsentationsvideo