fbpx

Casper Vahr Glorvigen

Advokat (L)

M  cg@wtc.dk
T +45 48 22 00 40
D +45 44 34 50 64

Casper Vahr Glorvigen

Casper Vahr Glorvigen er uddannet hos advokatfirmaet Bech-Bruun og har sidenhen arbejdet 4½ år som advokat hos Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab, inden han kom til WTC advokaterne i 2019.

Casper rådgiver primært virksomheder inden for selskabsret, insolvensret, aftaleret og forsikringsret, ligesom han forestår behandling af konkursboer og retssager. Derudover har Casper betydelig erfaring med sø- og transportretlige forhold.

Casper har solid erfaring med rådgivning om og bistand til løsning af kommercielle tvister, herunder voldgifts- og retssager. Casper har været involveret i en række større internationale voldgiftssager, ligesom han har ført en række indenlandske voldgifts- og retssager, blandt andet vedrørende ubetalte, uopfyldte eller misligholdte kontrakter, ulovlige kapitalejerlån, omstødelsessager, dækningssalg, arbejds- og personskader, eneforhandleraftaler, skibsbygningskontrakter mv. 

Derudover har Casper erfaring med behandling af konkursboer.

Casper er optaget i Gældsstyrelsens advokatpanel med henblik på at bistå særligt skat som kurator i konkursboer inden for både Hillerød og Helsingør retskredse.

er optaget i Gældsstyrelsens advokatpanel med henblik på at bistå særligt skat som kurator i konkursboer indenfor både Hillerød og Helsingør retskredse.Casper har endvidere erfaring med undervisning i tvistløsningsmuligheder og andre juridiske forhold.

Print Friendly, PDF & Email