Casper Vahr Glorvigen

Advokat (L) |Partner

E  cg@wtc.dk
T +45 48 22 00 40
D +45 44 34 50 64
M +45 30 72 13 83

Casper Vahr Glorvigen

Casper Vahr Glorvigen er uddannet hos Bech-Bruun og har sidenhen arbejdet som advokat hos Gorrissen Federspiel i en årrække, inden han kom hjem til Hillerød og WTC advokaterne i 2019.

Casper rådgiver primært virksomheder inden for selskabsret, M&A, insolvensret, aftaleret og forsikringsret, ligesom han forestår behandling af tvangsopløsninger, konkursboer og retssager.

Casper har solid erfaring med rådgivning om og bistand til løsning af kommercielle tvister herunder voldgifts- og retssager.

Casper har været involveret i en række større internationale voldgiftssager, ligesom han har ført en række indenlandske voldgifts- og retssager, blandt andet vedrørende ubetalte, uopfyldte eller misligholdte kontrakter, ulovlige kapitalejerlån, omstødelsessager, M&A-tvister, dækningssalg, arbejds- og personskader, eneforhandleraftaler, skibsbygningskontrakter mv.

Derudover har Casper stor erfaring med behandling af konkursboer, og han er optaget i Gældsstyrelsens kuratorpanel for både Hillerød og Helsingør retskredse.

Casper har endvidere interesse for bestyrelsesarbejde og er medlem af flere bestyrelser.

Tidligere i karrieren har Casper tillige arbejdet indgående med sø- og transportretlige forhold.

Casper er partner og har møderet for Landsret.

 

Præsentationsvideo