Gabriel L. Martiny

Advokat (H) | Partner

E glm@wtc.dk  
+45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 13
M +45 22 14 00 47

Gabriel L. Martiny

Inden for området GDPR rådgiver Gabriel om interne og eksterne politikker, databehandleraftaler og samtykkeerklæringer mv. Gabriel assisterer virksomheder med at komme i mål med GDPR-reglerne (databeskyttelsesforordningen) og er desuden uddannet DPO (databeskyttelsesrådgiver) og kan derfor bistå virksomheder som ekstern DPO.

Vores klienter sætter stor pris på Gabriels altid detaljeorienterede og pragmatiske tilgang til problemstillingerne.

Gabriel bistår blandt andet arbejdsgivere og arbejdstagere med at forhandle og udfærdige ansættelseskontrakter og fratrædelsesaftaler mv. Gabriel har også betydelig proceserfaring inden for det ansættelsesretlige område.

Gabriel rådgiver i hele processen med henblik på at sikre de bedste resultater for klienten.

Gabriel rådgiver desuden virksomheder om en række erhvervsmæssige forhold, herunder udarbejdelse af forskellige kontrakter samt overdragelse af virksomheder. På det immaterielretlige område er Gabriel særligt specialiseret inden for ophavsretten.

Gabriel har tillige betydelig erfaring i arbejdet med konkursboer, og på denne baggrund rådgiver han særligt virksomheder, hvis kunder eller samarbejdspartnere bliver nødlidende.

Gabriel er optaget i Gældsstyrelsens advokatpanel med henblik på at bistå særligt skat som kurator i konkursboer inden for både Hillerød og Helsingør retskredse.

Endelig har Gabriel betydelig proceserfaring med førelse af retssager og voldgiftssager.

Gabriel er partner og har møderet for Højesteret.

Præsentationsvideo

Videoer om persondata

Specialeområder

Klientudtalelse

Jeg har kun meget rosende ord for den rådgivning jeg har fået fra Gabriel. Gabriel er meget informativ, behagelig, troværdig og jeg tænker ikke, at jeg kunne have fået bedre behandling andre steder. Jeg har 100% tillid til hans vurdering.

Gabriel har de sidste par år, tjent mange penge til mig, hvilket selvfølgelig er dejligt, men bedst af alt er nok at få perfekt vejledning, når man står i en uoverskuelig situation.

Gabriel er endvidere i mine øjne utrolig service minded. Man kan altid stole på, at han er opdateret i din sag, informerer altid når der er nyt og kontakter en hurtig, når man ikke lige kan ”fange ham”.

Kæmpe stor TAK til Gabriel.

Kirsten