fbpx

WTC advokaterne vokser endnu en gang

WTC advokaterne vokser endnu en gang

WTC advokaterne vokser endnu en gang

Del artiklen

WTC advokaterne i Hillerød og Helsingør har netop annonceret, at en overtagelse af det veletablerede advokatfirma Advokaterne i Bødkergården i Helsinge er på vej.  Overtagelsen sker som et naturligt, strategisk led i at styrke firmaets position i Nordsjælland.

Med virkning fra den 1. januar 2020 overtager WTC advokaterne advokatfirmaet Advokaterne i Bødkergården, der samtidig flytter ind på WTC advokaternes adresse i Slotsgade 36 i Hillerød. Efter advokaterne Gitte Wichmann Mortensen, Søren Nielsen og Johan Klint Nielsen sammen med fire administrative medarbejdere kommer til WTC advokaterne, beskæftiger WTC advokaterne i alt 42 medarbejdere.

”Aftalen med Advokaterne i Bødkergården gør, at vores klienter fortsat kan nyde godt af begge firmaers kompetencer, især inden for det erhvervsretlige område, men nu også i større grad inden for det privatretlige område”, siger Helle Jørgsholm, der er partner og advokat i WTC advokaterne.

WTC advokaterne glæder sig over aftalen, der netop styrker firmaets profil på det privatretlige område, da advokat Gitte Wichmann Mortensen kommer med stor erfaring inden for arbejdet med dødsboer, testamenter og andre private forhold, mens advokat Søren Nielsen vil tilføje WTC advokaternes afdeling for forsvarsadvokater en yderligere erfaren profil.

David Slatcher, der også er partner og advokat i WTC advokaterne, udtaler endvidere, at arbejdet med WTC advokaternes profilering i den nordsjællandske region fortsætter ufortrødent, og at WTC advokaterne med den indgåede aftale markerer sig som Nordsjællands største advokatfirma med i alt 18 advokater fordelt på en stor erhvervsafdeling og en stor privatretsafdeling.

Del artiklen

Del artiklen med dit netværk