Valg af realkreditbelåning/konvertering

Gå tilbage

Valg af realkreditbelåning/konvertering

Det er altid vigtigt men også særdeles vanskeligt, at finde hoved og hale i de mange muligheder der findes på realkreditmarkedet – om man skal vælge fast rente med 1, 5 eller 30 års længde?

 

Valget imellem de forskellige realkreditformer er ikke blot et valg imellem sort og hvid, men et valg der skal foretages ud fra mange forskellige kriterier, herunder de samlede økonomiske forhold, personlige forhold, historik med realkreditbelåning, forventet ejertid af ejendommen og mange flere, som bør og skal gennemgås i forbindelse med valget af realkreditbelåning.

 

Ved enhver ejendomshandel hos WTC advokaterne sørger vi for gennemgå finansiering. En beslutning om køb af ejendommen omfatter også rådgivning omkring finansiering heraf og det involverer i naturlig grad også valget af realkreditbelåning og fastkurspolitik.

 

Der er ikke generelt en finansiering, der passer alle og man må derfor i hver enkelt ejendomshandel ind og vurdere, hvad der er bedst for den enkelte køber af ejendommen.

 

Såfremt ovennævnte giver anledning til spørgsmål, er man meget velkommen til at kontakte advokat Ken Torpe Christoffersen pr. mail ktc@wtc.dk, advokat Nete Dahl-Sørensen pr. mail nds@wtc.dk eller advokat Henrik Roslev Østergaard pr. mail hro@wtc.dk eller kontakt os på tlf. 48 22 00 40.