WTC advokaterne i Nykøbing Falster søger sagsbehandler

WTC advokaterne i Nykøbing Falster søger sagsbehandler

 

Vi mangler en ny medspiller på holdet

WTC advokaterne i Nykøbing Falster søger en dygtig og engageret holdspiller, som kan arbejde selvstændigt og struktureret med behandling af dødsboer i vores dødsboteam.

Vi leder efter dig, som har erfaring som selvstændig sagsbehandler og har kendskab til dødsbobehandling.

Du får base på vores moderne kontor, beliggende i hjertet af Nykøbing Falster, hvor du kommer til at have et tæt samarbejde med advokaterne Morten Jensen og Michelle Ljungstrøm, der begge er autoriserede bobestyrere, og Peter Olsen, der er sagsbehandler i afdelingen. Vi har travlt, men vi har det altid sjovt imens, og vi er optaget af, at der skal være en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hos os er der højt til loftet, en uformel tone og samarbejde og teamwork er i højsæde.

Vi lever af at sælge viden, derfor sætter vi en ære i altid at være fagligt opdateret. Du er i den forbindelse vores vigtigste ressource, og du kan derfor forvente adgang til nyeste IT samt løbende at få udbygget og ajourført din viden.

Med ca. 60 medarbejdere fordelt på afdelinger i Nykøbing Falster, Hillerød og Helsingør, er WTC advokaterne blandt de største advokatfirmaer i Østdanmark (uden for København). Vi dyrker dog de nære relationer, både til vores kollegaer, til vores klienter og til vores lokalsamfund, og vi tror på, at det har bragt os til, hvor vi er i dag.

 

Hvis vi skal sige lidt om dig

  • Du har erfaring med behandling af dødsboer som sagsbehandler.
  • Du er engageret, grundig, positiv og udadvendt.
  • Du har mod på at udvikle dig/blive lært op.
  • Du er stærk på IT, herunder Word og Excel, og har let ved at tillære dig andre programmer. Vi bruger Unik Advosys, så har du kendskab til dette, er det en fordel, men ikke et krav.
  • Du er en holdspiller og klar til at indgå i vores team på fuld tid.

 

Vil du være en del af WTC-familien?

Så send ansøgning og CV til mj@wtc.dk, gerne inden den 25. august 2023. Vi afholder løbende samtaler med fleksibel opstart, hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte advokat og partner Morten Jensen på 54 84 50 60 eller mj@wtc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Morten Jensen

Morten Jensen

Advokat (H) | Partner