WTC advokaterne søger erhvervsadvokat

Advokat til WTC’s erhvervsgruppe i Hillerød

WTC advokaterne A/S søger en forretningsorienteret advokat, der har lyst til at komme helt tæt på beslutningstagere og ejerledere og bidrage med værdiskabende rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vi forestiller os, at du har 1-3 års erfaring som advokat inden for erhvervsretlige forhold.

Vi leder efter dig, som sætter en ære i at levere rådgivning, der ikke bare er juridisk korrekt, men som også passer til netop dén virksomhed, du rådgiver. I erhvervsgruppen beskæftiger vi os med erhvervs- og selskabsretlige forhold på alle stadier af en virksomheds liv, herunder stiftelse af selskaber, udarbejdelse af ejeraftaler, salgs- og leveringsbetingelser samt kontrakter med medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, registrering af IP-rettigheder, kapitalforhøjelser, andre omstruktureringer, overdragelse af hele eller dele af virksomheder, varetagelse af rets- og voldgiftssager samt behandling af konkursboer.

Desuden kan du genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Du har et højt fagligt niveau og en forretningsmæssig, struktureret og analytisk tilgang
  • Du har smil på læben og er god til at skabe relationer
  • Du arbejder selvstændigt, effektivt og løsningsorienteret
  • Du har gennemslagskraft og er god til at følge dine opgaver til dørs
  • Du har gode kommunikative evner, både i skrift og tale

Vi tilbyder en spændende hverdag i et dynamisk team, hvor afstanden fra beslutning til handling er kort, og hvor der også er plads til at dyrke fritidsinteresser og have et balanceret familieliv. Det er vigtigt for os, at vi videndeler og sparrer med hinanden for at finde de bedste løsninger. Vi er holdspillere, og vi brænder for at bistå vores klienter med deres juridiske udfordringer og se dem have succes.

Dit udgangspunkt bliver fra vores kontor i centrum af Hillerød, hvor hovedparten af erhvervsgruppen også sidder. Du vil være drivkraften på de sager, som du behandler, og jobbet vil indebære stor mulighed for selv at præge din hverdag og sagsportefølje, ligesom du vil få adgang til at deltage i diverse netværk og derigennem møde klienter og samarbejdspartnere i øjenhøjde.

Med ca. 60 medarbejdere fordelt på afdelinger i Hillerød, Helsingør og Nykøbing Falster, er WTC advokaterne blandt de største advokatfirmaer (uden for København) i Østdanmark. Vi dyrker dog de nære relationer – både til vores kollegaer, til vores klienter og til vores lokalsamfund – og vi tror på, at dét har bragt os til, hvor vi er.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Send din ansøgning og CV til glm@wtc.dk. Vi afholder løbende samtaler med start hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte advokat og partner Gabriel Lars Martiny på 48220013/glm@wtc.dk eller advokat og partner Casper Vahr Glorvigen på 44345064/cg@wtc.dk.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Gabriel L. Martiny

Gabriel L. Martiny

Advokat (H) | Partner

Casper Vahr Glorvigen

Casper Vahr Glorvigen

Advokat (L) | Partner