fbpx

WTC advokaterne i Helsingør søger ejendomsadministrator

WTC advokaterne i Helsingør søger ejendomsadministrator

WTC advokaternes ejendomsadministration søger en struktureret og dedikeret ejendomsadministrator til vores kontor i Helsingør.

WTC advokaterne beskæftiger ca. 40 medarbejdere herunder WTC ejendomsadministration. Du bliver en del af en virksomhed, hvor samarbejde på tværs af fagligheder er en naturlig del af vores hverdag, og hvor faglighed og personligt engagement vægtes højt.

Om stillingen

WTC ejendomsadministration administrerer alle typer af ejendomme – herunder både udlejningsejendomme, ejerforeninger, andelsforeninger og grundejerforeninger.

Vi søger en ejendomsadministrator, som ønsker at indgå i et tæt samarbejde med vores administrationsteam bestående af 3 administratorer, 2 bogholdere, 6 advokater og 2 sekretærer, der alle er specialiseret i ejendomsadministration og brænder for det.

Dit kommende arbejde vil bestå af sædvanlige administrationsopgaver, og du får en aktiv rolle i udviklingen af afdelingen sammen med dine kollegaer.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du kommer med erfaring som ejendomsadministrator fra en lignende stilling. Du har et højt fagligt niveau, kan arbejde selvstændigt, og du tager ansvar for dine arbejdsopgaver.

Vi forventer desuden, at du er rutineret bruger af Office-pakken og er erfaren i UNIK Bolig 4.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling på vores kontor i Helsingør i et fagligt og godt socialt arbejdsmiljø, hvor vi har en humoristisk, frisk og uhøjtidelig omgangstone. Der er gode udviklingsmuligheder, og vi har fokus på kvalitet, værdiskabende rådgivning og levering af godt ”håndværk”.

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår, som modsvarer dine kvalifikationer samt deltagelse i en kollek­tiv pensionsordning og sundhedsforsikring.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning til advokat Ken Torpe Christoffersen på ktc@wtc.dk. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Ken på telefon 48 22 00 42 eller ejendomsadministrator Pernille Hincheli på 48 22 00 23.

Ken Torpe Christoffersen

Ken Torpe Christoffersen

Advokat og partner (H)