fbpx

Advokat med erfaring i familie- og arveret søges

WTC advokaterne i Helsingør søger advokat med erfaring i familie- og arveret

 

WTC advokaterne beskæftiger p.t. ca. 40 medarbejdere, heraf 17 advokater. Vær med til at præge udviklingen i vores travle virksomhed, hvor du vil blive en del af WTCs team inden for familie- og arveret, som bistår private klienter med bl.a. testamenter, ægtepagter, skilsmisser og dødsbobehandling. Hertil kommer mere generel privatretlig rådgivning.

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Helsingør, men vil også løbende have sager for og kontakt med vores Hillerød afdeling.

Du vil få en bred kontaktflade til mange forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt, herunder klienter, banker, advokater og revisorer.

Du får mulighed for at indgå i et ungt og dynamisk team, hvor afstanden fra beslutning til handling er kort, hvor omgangstonen er uhøjtidelig, og hvor du får gode uddannelses og karrieremuligheder – alt med henblik på en varig tilknytning.

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau og en forretningsmæssig, struktureret og analytisk indstilling. Du kan arbejde selvstændigt, har god humor og er veluddannet i advokathåndværket.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Send din ansøgning vedlagt CV og karakterudskrifter til Helle Jørgsholm på hj@wtc.dk.

 

OM WTC advokaterne

WTC advokaternes forretningsgrundlag er følgende:

  • Vi vil fastholde og udbygge vores position som Nordsjællands førende advokatvirksomhed med rådgivning inden for alle væsentlige områder.
  • Vi yder uafhængig kvalitetsrådgivning på et højt fagligt niveau.
  • Vores advokater specialiseres og efteruddannes med henblik på til stadighed at kunne yde kvalitetsrådgivning.
  • Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i klienten med henblik på at opnå langtidsholdbare og værdiskabende løsninger af høj kvalitet.
  • Vi leverer ydelser til aftalt tid.
Print Friendly, PDF & Email
Helle Jørgsholm

Helle Jørgsholm

Advokat og partner (H)