René Wøhler

Advokat (H) | Partner

E rew@wtc.dk
+45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 44
M +45 22 20 00 44

René Wøhler

René stiftede WTC advokaterne i 2006. René har i mange år ydet specialiseret rådgivning i forbindelse med klienters investering i og værdioptimering af fast ejendom.

René har særligt speciale inden for erhvervs- og privat lejeret samt entreprise og byggeret, hvor han altid har øje på detaljen, og hvor han altid søger det forretningsmæssigt bedste resultat.

Som ekspert på lejeområdet sidder René som udlejernes repræsentant i huslejenævnene såvel i Ishøj, Vallensbæk og Glostrup Kommune. Derudover er René advokat for en del ejendomsselskaber og professionelle udlejere. René afholder løbende kurser i blandt andet erhvervs- og privatlejeret.

René har ud over sit arbejde som advokat tidligere arbejdet i den finansielle sektor. Han antager derfor altid en økonomisk vinkel i sin rådgivning. Gennem sine LL.M-studier ved Chicago-Kent College of Law og sit tidligere arbejde med udenlandske klienter, har René oparbejdet solide internationale juridiske kompetencer.

René yder endvidere løbende juridisk rådgivning til vores kunder i WTC Ejendomsadministration.

Herudover besidder René bestyrelsesposter i flere mellemstore virksomheder herunder som bestyrelsesformand i entreprenørselskabet Bang Nielsen A/S og ejendomsselskaberne 2N Ejendomme ApS og HN Bolig ApS.

René er partner og har møderet for Højesteret.

Præsentationsvideo