Helle Jørgsholm

Advokat (L) | Partner 

hj@wtc.dk
+45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 25

Helle Jørgsholm

Helle har mange års erfaring inden for M&A. Herunder forhandling af og rådgivning vedrørende virksomhedsoverdragelser samt indgåelse af ejeraftaler og beslægtede selskabs- og kontraktretlige forhold.

Helle har været 8 år hos advokatfirmaet Bech Bruun og har også arbejdet som ansvarlig advokat for TDC’s udenlandske projekter, og har derfor en solid international erfaring.

Helle er altid stærkt dedikeret og hun går løsningsorienteret og effektivt til værks for at nå målet. Hun er en skarp forhandler, der ikke kun er drevet af juraen, men også af de mere kommercielle og strategiske elementer i sagerne.

Helle har også bred erfaring i rådgivning vedrørende entertainment og immaterialretlige spørgsmål, herunder i særdeleshed indgåelse af pladekontrakter, overdragelse og licensiering af IPR, varemærker, patenter, IT-kontrakter og planterettigheder.

Herudover besidder Helle adskillige bestyrelsesposter i mellemstore og hovedsageligt ejerledede virksomheder, herunder i Expertbeslag A/S (formand), Danzafe A/S (formand), JR Gruppen A/S, City Property Holding A/S og OSAA Innovation ApS.

Helle er partner og har møderet for Landsret.

Præsentationsvideo

Klientudtalelser

Helle
Jeg vil specielt fremhæve Helle Jørgsholm’s store kompetence omkring IP-rettigheder.

Som repræsentant for et Multi Family Office har vi adskillige gange entreret med advokat Helle Jørgsholm og dette i forbindelse med særlige juridiske opgaver, eksempelvis juridisk vurdering af transaktionsdokumenter m.v., andre selskabsmæssige forhold, juridisk due diligence ved køb af ejerandele i unoterede selskaber. Udover de juridiske kompetencer sætter vi stor pris på Helle Jørgsholm’s plausible, direkte, løsningsorienterede og forretningsmæssige tilgang.


Claus Frøkjær-Lorendsen, Direktør/CEO, Metis Family Office A/S
Helle
Altid hurtig reaktion

Vi finder vores samarbejde med Helle værdifuldt for os grundet den direkte og ærlige rådgivning i et ”sprog” vi forstår, samtidig med en altid hurtig reaktion og tilbagemelding på de emner der er på dagsordenen.

Bo Fensmark, DanZafe A/S
Helle
Tænker længere end ”bare” den ”kolde” jura.

Vi har brugt WTC/Helle Jørgsholm i en længere årrække som vor primære rådgiver inden for selskabsret og især gjort brug af specialkompetencerne inden for rettigheder og varemærker. WTC behandler sagerne hurtigt og effektivt samt sikrer, at honoraromkostningerne holdes på et fornuftigt niveau. WTC har som vor repræsentant i forskellige sammenhænge altid optrådt med respekt overfor vor samarbejdspartnere og evt. modpart samt tænkt længere end ”bare” den ”kolde” jura.


Hans Henrik Klovborg, CEO, City Property Holding A/S