fbpx

Helle Jørgsholm

Advokat og partner (L)

hj@wtc.dk
+45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 25

Helle Jørgsholm

Helle har mange års erfaring inden for M&A. Herunder forhandling af og rådgivning vedrørende virksomhedsoverdragelser samt indgåelse af ejeraftaler og beslægtede selskabs- og kontraktretlige forhold.

Helle har været 8 år hos advokatfirmaet Bech Bruun og har også arbejdet som ansvarlig advokat for TDC’s udenlandske projekter, og har derfor en solid international erfaring.

Helle er altid stærkt dedikeret og hun går løsningsorienteret og effektivt til værks for at nå målet. Hun er en skarp forhandler, der ikke kun er drevet af juraen, men også af de mere kommercielle og strategiske elementer i sagerne.

Helle har også bred erfaring i rådgivning vedrørende entertainment og immaterialretlige spørgsmål, herunder i særdeleshed indgåelse af pladekontrakter, overdragelse og licensiering af IPR, varemærker, patenter, IT-kontrakter og planterettigheder.

Herudover besidder Helle adskillige bestyrelsesposter i mellemstore og hovedsageligt ejerledede virksomheder, herunder i Expertbeslag A/S (formand), Danzafe A/S (formand), JR Gruppen A/S, City Property Holding A/S og OSAA Innovation ApS.

Helle er partner og har møderet for Landsret.

Print Friendly, PDF & Email

Præsentationsvideo

Accepter marketing cookies for at se videon.