Køberrådgivning

Sælger får hjælp af ejendomsmægleren.

Hvem hjælper dig?

WTC Køberrådgivning

Det burde ikke være svært. Du vil helst bare gerne have en ny bolig – og helst undgå uforudsete ting af slagsen, der koster dyrt. Det er her, at en boligadvokat kommer ind i billedet.

Vi kender nemlig boligkøbere. De vil som regel gerne have tryghed under handlen, så de kan fokusere på planer om ombygning eller f.eks. indretning af værelserne.

Vi kalder det WTC Køberrådgivning, fordi det ikke bare er rådgivning. Det er vores rådgivning. Årelang erfaring i én samlet pakke til dig, og den indeholder ikke bare udformningen af et skøde, som mange ellers tror.

 

Pris

Hvis du ser advokatens rolle i et ejendomskøb som en standardvare, så kan du nemt finde en billigere pris, og således også få en standardvare. Som boligadvokater ser vi lidt anderledes på tingene, når der handles familieliv, boligdrømme og fremtid for millioner af kroner.

For kr. 10.800 inkl. moms får du:
  • Overblik, fordi vi samler dokumenter, gennemgår alle dokumenter, og hjælper dig med at forstå dokumenterne enten på et møde eller telefonisk – du bestemmer.
  • Hjælp, fordi vi kender lokalområdet, lokalplanerne og kan undersøge f.eks. jeres tilbygningsmuligheder eller andre juridiske spidsfindigheder
  • Tryghed, fordi vi kun er på din side både i forhandlingerne og i kommunikationen med ejendomsmægleren og bankerne.

     

INTET KØB – INGEN REGNING

Vores assistance er gratis, hvis ikke handlen bliver gennemført, f.eks. fordi vi finder forhold under vores gennemgang som du ikke kan acceptere.

Næste trin

Du skal ikke gøre mere end udfylde herunder. Pointen med WTC Køberrådgivning er, at vi er tovholdere, så du slipper for at være det. Det vil komme til udtryk ved vores første opringning, hvor vi sammen afdækker dine behov. 

Opringningen er uforpligtende, og det koster dig heller ikke noget at udfylde formularen.

Få gavn af vores rådgivning tidligt i din boligjagt, og udfyld formularen straks. Så snart vi modtager den, vil en boligadvokat kontakte dig.

Jo før du udfylder, jo mere får du faktisk for pengene.

Medarbejdere med dette speciale

Advokat og partner (H)

M  ktc@wtc.dk 
T  +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 42

Advokat (L)

nds@wtc.dk
T  +45 48 22 00 40
D +45 44 34 50 57

Advokat og partner (H)

rew@wtc.dk 
T  +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 44

Advokat (L)

M mlb@wtc.dk
T  +45 48 22 00 40
D +45 48 22 00 16

Advokat og partner (H)

M  hro@wtc.dk
T  +45 48 22 00 40
D +45 44 34 50 59

Relaterede artikler

Andelsbolig – hit eller skidt?

Er du på vej ud på boligmarkedet, og lader du dig friste af de ”billigere” andelsboliger, så følger her nogle råd, som du bør overveje i forbindelse med køb af

Read More »

Hvordan dræber man et gammelt pantebrev?

Bag den digitale registrering af ejerpantebrevet i tingbogen ligger ofte et gammelt, ikke-digitaliseret pantebrev i papirform. Og det kan gøre livet besværligt, hvis du går med planer om at sælge huset eller lejligheden – eller at optage lån i din ejendom.

Read More »

Ny afgørende dom om olietanke

Højesteret har i april måned 2014 afsagt en afgørende dom om olietanke. Dommen fastlægger købers forpligtelse til at undersøge forholdene, når en ejendom erhverves.   Fakta om sagen Sagen drejer

Read More »