Video background frontpage

Privat

Erhverv
Ejendomsadministration

Kompetencer

Vi har leveret
værdiskabende løsninger siden 1869.

WTC advokaterne kan føre sin historie tilbage til 1869 og er således et af landets ældste advokatfirmaer – men vi er ikke gamle.

Vi er fleksible og tilgængelige og ønsker at være klientens sparringspartner, når der skal træffes beslutninger – eller hvis der opstår problemer.

Vores rådgivning er tilpasset, så den er praktisk og relevant for den enkelte klient. Måske synes du, vi går for tæt på, men vi tror på, at den bedste løsning findes efter en tæt dialog med klienten.

Det gør os i stand til at levere løsninger, der er brugbare, handlingsorienterede og værdiskabende for klienten – også på langt sigt.

Klientudtalelser

Ditte
Anbefales varmt.

Vi er tilfredse og glade kunder hos Ditte Kjeldgaard. Vi kender hende som en kompetent jurist, som også er snarrådig og handlekraftig.

Vi er tilfredse og glade kunder hos Ditte Kjeldgaard. Vi kender hende som en kompetent jurist, som også er snarrådig og handlekraftig.

Vi er tilfredse og glade kunder hos Ditte Kjeldgaard. Vi kender hende som en kompetent jurist, som også er snarrådig og handlekraftig.


Poul Pedersen, Inge Larsen, Fredensborg
Helle
Jeg vil specielt fremhæve Helle Jørgsholm’s store kompetence omkring IP-rettigheder.

Som repræsentant for et Multi Family Office har vi adskillige gange entreret med advokat Helle Jørgsholm og dette i forbindelse med særlige juridiske opgaver, eksempelvis juridisk vurdering af transaktionsdokumenter m.v., andre selskabsmæssige forhold, juridisk due diligence ved køb af ejerandele i unoterede selskaber. Udover de juridiske kompetencer sætter vi stor pris på Helle Jørgsholm’s plausible, direkte, løsningsorienterede og forretningsmæssige tilgang.


Claus Frøkjær-Lorendsen, Direktør/CEO, Metis Family Office A/S
Gitte
Just wanted to thank you very much for your help over the last few years.

I know this wasn’t the quickest inheritance to deal with and we really appreciate your patience and support in navigating us through the process.


Kirsten, Neville and Lisbet
Gabriel
Jeg har kun meget rosende ord for den rådgivning jeg har fået fra Gabriel.

Gabriel er meget informativ, behagelig, troværdig og jeg tænker ikke, at jeg kunne have fået bedre behandling andre steder. Jeg har 100% tillid til hans vurdering. Gabriel har de sidste par år, tjent mange penge til mig, hvilket selvfølgelig er dejligt, men bedst af alt er nok at få perfekt vejledning, når man står i en uoverskuelig situation. Gabriel er endvidere i mine øjne utrolig service minded. Man kan altid stole på, at han er opdateret i din sag, informerer altid når der er nyt og kontakter en hurtig, når man ikke lige kan ”fange ham”.


Kirsten
Helle
Tænker længere end ”bare” den ”kolde” jura.

Vi har brugt WTC/Helle Jørgsholm i en længere årrække som vor primære rådgiver inden for selskabsret og især gjort brug af specialkompetencerne inden for rettigheder og varemærker. WTC behandler sagerne hurtigt og effektivt samt sikrer, at honoraromkostningerne holdes på et fornuftigt niveau. WTC har som vor repræsentant i forskellige sammenhænge altid optrådt med respekt overfor vor samarbejdspartnere og evt. modpart samt tænkt længere end ”bare” den ”kolde” jura.


Hans Henrik Klovborg, CEO, City Property Holding A/S
Jan
Min taknemmelighed er ubeskrivelig…Jeg er så glad og stolt over, at have dig som min advokat, TAK.

Jeg har aldrig prøvet at være til en retssag før, men var ved at falde ned af stolen, da du gik i gang med din procedure… Du var fuldstændig fantastisk og skarp…. Det var lige til en god Amerikansk storfilm. Du må være den bedste advokat i Kongeriget!!!
Jan, igen, tak.